dinsdag 9 november 2010

purchases

some recent purchases!
Ik heb een duidelijke verslaving voor bloesjes... met voorkeur die van zara, niet al te duur, oke ook niet de allerbeste  kwaliteit.. maar voor die prijs kan ik ze gewoon echt niet laten liggen! Daarom ben ik ook natuurlijk superblij dat  Zara eindelijk zijn webshop geopend heeft sinds 4 November, ik keek al zo lang uit naar die ene dag haha. Nu kan in eindelijk ontstnappen aan de drukte die altijd heerst in mijn lievelingswinkel! I say, shop till you drop!
Diezelfde dag dat ik mijn bloesje kocht ging ik ook nog even snel de bijenkorf binnen, ik had namelijk nog een tegoedbon van mijn verjaardag over die ik van mijn lieve vriendinnetjes had gekregen! Ik wist natuurlijk weer eens niet wat ik moest kopen.. uiteindelijk werd het een blush en oogschaduw van Chanel. Ik had nog nooit eerder Chanel make-up gebruikt (op uitzondering van mascara haha) maar ik moet zeggen, I'm a fan!!
De oogschaduw blijft héél de dag zitten zonder te vervagen. En dat is ook te zeggen van de blush, het geeft je meteen een veel frissere uitstraling!
Oké, de prijs is wat aan de 'dure' kant, namelijk 25euro voor de oogschaduw en 35euro voor de blush. Alleen ik vind het absoluut zijn geld waard! Ik raad ze zeker iedereen aan!
Daarnaast ging ik eergisteren snel nog eventjes de boekhandel binnen om te kijken of ze toevallig het boek 'Style' van Lauren Conrad hadden liggen maar nee. Dan maar via bol.com
Mijn oog viel alleen wel op iets anders, namelijk de November editie van de Briste Vogue. Vogue is absoluut mijn lievelingstijdschrift en ik vond de cover met Lara Stone deze keer weer zo mooi, die moest ik natuurlijk hebben!!
En zo krimpt de inhoud van mijn portomonee met de dag.. misschien moet ik toch maar eens een baantje gaan zoeken?!

Bigggggggg Kisssssss

13 opmerkingen:

thanks for your comment!